DOLUNAY YAZILARI

PLUTO ETKİLİ OĞLAK DOLUNAYI (21 ° 21′)

13 TEMMUZ 2022

pluto etkili-oğlak burcu-dolunayi-21-21
PLUTO ETKİLİ OĞLAK DOLUNAYI

Pluto etkili Oğlak Burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek bu dolunay, oldukça etkili ve sarsıcı. Ve öncü bir burçta olduğu için tüm öncü burçları etkileyecek. “16 – 26″ derecede Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç gezegenleriniz var ise sizler daha çok etkileneceksiniz.

DERİNLERDEKİ SIRLAR AÇIĞA ÇIKAR

OĞLAK DOLUNAYI AN HARİTASI

Derin, belki de en karanlıktakileri görmeye hazır mıyız? Pluton’un baş rolünü paylaştığı, kapalı ve göremediğimiz alanları, kadersel koşulları anlatan 12. evde gerçekleşecek, Oğlak Dolunayı.

 Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.

“Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Şems TEBRİZİ

Oğlak Burcu statükoyu, yönetimi, içinde yaşadığımız düzenin kurallarını, inşaat sektörünü, yaş almış insanları, eski yapıları, köklü kurumları, bankaları, gelenek görenekleri yani eskiden beri var olanları anlatır. Vücudumuzda; iskelet sistemimizi, dişlerimizi, kemiklerimizi ayrıca bedenimizi saran derimizi de anlatır.

Yönetimdeki insanlar, patronlar, idareyi elinde bulunduran insanlar da Oğlak burcundaki dolunay ile gündeme gelecektir. Ve kariyer hedeflerimizi yeniden gözden geçirmek gibi başlıklarımız olacak. Elbette sorumluluklarımız, üstlendiğimiz görevlerimizi de gözümüzün önündeki masamızda yerini alacak.

Dolunaylar artık hepimizin bildiği; hasat etme vaktinin geldiğini, sonlanmaları, bitişleri anlatıyor. Yeniaylardaki olgular; bu dönemde sonuçlarını vermeye başlıyor. Dolunaylarda Ay; Güneş’ten aldığı ışıkla her şeyin üzerindeki perdeyi kaldırır. Şüphede bırakmaz, bizi. Ne varsa ortaya çıkarır.

Bu dolunay ayın dünyaya en yakın mesafede olduğu için Süper Moon yani süper dolunay olarak adlandırılıyor. Dolunay öncesi duygularımız, hissettiklerimiz zirveye çıkar. Manipülasyon, derinde tuttuklarımızın su yüzüne çıkması öncesi 3/4 gün sonrası yine 3/4 gün sürer. Ardından etkisi giderek azalmaya başlar.

Pluton; derin ve sarsıcıdır, patlayıcıdır. İçimizdeki öfke ve hırs duygusal anlamda bizi yaralar. Kendimizi dengede tutmamız gerek zamanlardan geçiyoruz. Keskin bitişler getirir. Çürümüşlüğü simgelediği için; bu dolunayda çürümüş ve artık ihtiyacın olmayanı bırak diyor. Ayrıca 12. evde olması fedakarlıktan ve elbette adanmış olduğun şeylerden vazgeç, mesajı.

Pluto’nun 12. evde dolunaya yakın olması sezgilerimizin ve rüyalarımızın, bilinçdışımızın da büyük bir dönüşüm geçireceğini temsil eder. Bu dönemde bilinçdışı çalışmalarında derin bir temizlenme hissi yaşanabilir. Geçmişten ve artık ölmesi gereken anıların, üzerimizde taşıdığımız geç kalmış ölülerin bırakılmasını da anlatır.

Yaş almış insanlar, toplumun önündeki otorite figürleri ayrıca aile büyüklerinin sağlıkları ile ilgili üzücü haberleri duyabiliriz. Salgın hastalıklar ve toplu can kayıplarını simgeler.

Haritanın yükseleni 18 derece Kova Burcunda. Ay 12. evde Oğlak Burcunda bu iki burcun da yöneticisi Satürn retro birinci evde. Demek ki her ne olacaksa geçmişe dair, kirli ve pis çamaşırlar, sistemle ilgili aksaklıklar, eğlence hayatı ve risk içeren oyunlar, (yasadışı ve yeraltı dünyası ilgili )geçmişten gelen tüm bilgiler su yüzüne çıkacak.

Bununla birlikte Satürn birinci evde olması; kısıtlayıcı yasaların ve kuralların yine hayatımıza da önceliği olan yaptırımları olacağını anlatabilir.

Satürn; Kova Burcunun 24 derecesinde, Venüs; ikizler 24 derecesinde. Ve bu iki gezegen birbirini destekliyor. Eğlence hayatı, sanatla ilgili haberler açısından olumlu bir etkileşim. Ayrıca Satürn, uzun zamandır ay düğümleriyle gergin açıda. Bizi bağlı olduğumuz sistem konusunda zorluyor. Şimdi Uranüs’te kuzey ay düğümünün yanında. Ne duyacaksanız ani ve şaşırtıcı şekilde, teknoloji aracılığıyla olacak, diyor. Ve kuzey ay düğümü kavuşumu bizim geleceğimizi şekillendireceğini anlatıyor.

Haritada dikkat çeken başka bir görünüm ise Neptün & Venüs olumsuz etkisi. Bu etki ile ikili ilişkilerde aldanma ve aldatma olayları ortaya çıkacağını simgeler. Kendimizi ne kadar aldattık, bir ilişki içinde? Hayal kırıklıklarının su yüzüne çıkması söz konusu. Sular ve keyif verici sıvılarla ilgili tehlike ve zehirlenmelere dikkat edilmelidir.

Finans alanında da yatırımlara ve kaynaklarımız dikkat etmeliyiz. Büyük hayallerle başlanılan işlerde üzücü sonuçlar ortaya çıkabilir, demektir.

Ay’ın karşısında duran Yengeç Burcundaki gezegenler bizi, aile hayatımız, sevdiklerimiz, evimiz, atalarımız ile kariyer ve gelecek hedeflerimiz, toplumsal alandaki yerimiz konusunda zorlayacaktır. Sevdiklerim mi kariyerim mi? Ailem mi işim mi? Hırslarım mı sahip olduklarım mı? Bunlar arasında denge oluşturmalıyız.

Bu dönemde Merkür& Güneş’e çok yakın yanık pozisyonda. Geçmişten gelen haberler, geçmişe duyulan özlem, eski mesajlar, mektuplar, arkadaşlar gündeme gelir.

Daha da dikkat çeken görünüm; Dolunayın yanındaki Pluto ile birlikte Uranüs, kuzey ay düğümü kavuşumuyla olumlu açıda olması. Oğlak hepimizin bildiği üzere kariyerdir, Pluto yanında ise manipülasyon hırs ve tutkuyla başarma arzusuyla birleşecek. Peki tüm bunlar kapalı ev alanı olan 12. evde olursa? Kariyer ve makam için yapılan gizli kapaklı işler, bunu yaparken gizli düşmanların varlığından haberdar olamama( kadersel etkiler ve müdahale edemeyeceğimiz olaylar evi) kurban edilme, durumları… Ve tüm bunların Dolunay etkisiyle açığa çıkabileceği gerçeği.

Uranüs yükselen derecesiyle de gergin enerji içerisinde. Aniden, sarsıcı ve şaşırtıcı şekilde olanın bizim birincil motivasyonlarımızı etkileyeceğinin habercisi gibi. Değişim ve dönüşüm kitlesel, bireysel alanlarımızda kaçınılmaz. Çünkü büyük gezegenler sahnedeler.

Güçlü müyüz? Gücü ne kadar istiyoruz? Güç elde etmek için neleri göze alırız? Manipülatif olaylara karşı tavrımız nedir? Tüm bu olguları sorgulayacağımız bir dönem. Zorlu yollardan geçerken neler bıraktık? Güç bizim için ne anlam taşıyordu, bundan sonra hangi anlamı kazanacak?

Pluto etkili ve Oğlak Burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek bu Dolunay ; Dünya genelinde gücü elinde bulunduranlar, liderler, zenginleri (Pluto), zengin liderleri (Pluto Oğlak)gündeme taşıyacak. Devlet sistemlerindeki yöneticilerin kaybı ya da istifası da söz konusu olur. Bakanlar, il yöneticileri, yönetimde sözü geçenler figürlerin görevlerindeki değişiklikler gündeme gelebilir. Büyük şirketlerin yöneticileri, kurumsal hayatta köklü değişimlerle ilgili durumlarda yaşanabilir.

Pluton yeraltının hükümdarı Hades ve Zümrüdü Anka hikayesiyle anılır. Bu Dolunay bir dönüm noktası da olabilir, bizler için. Küllerinden yeniden doğan Anka Kuşu’nun hikayesini okumak için burayı tıklayabilirsin.

Kişisel hayatlarımızda kariyer alanında dönüşümler getirebilir bu dolunay. Köklü dönüşümler. Yöneticimiz değişebilir, bizim kariyer planımızda değişiklikler söz konusu olabilir. Yaş almış kişilerin hayatlarıyla ilgili dönüşümler de söz konusu olabilir.

Haritalarda Ay halkı, Güneş ise yöneticileri temsil der, dünya astrolojisinde. Halkta bir dönüşüm isteği su yüzüne çıkabilir. Kapalı alanda olması; hastaneler, bakımevleri, hapishaneler, yaşlılar ile ilgili alanlarda olumsuzluklar, patlamalar söz konusu, umarım böyle bir süreç yaşanmasın. Olmaması ümidiyle. Daha dikkatli davranmalıyız ve önlem almamız gerek, der. Ayrıca hapishaneleri de anlatan 12. ev tahliye kararlarını, genel af gibi konuları da gündeme taşır.

Kendimizi izole etmek bir yandan da Kova enerjisiyle özgür olmak isteği, başkaldırı ( kova sembolikleri) gündemde olur. Hak arama mücadelelerine toplumsal hareketliliğe tanık olabiliriz. ( Kova sembolikleri)

TÜRKİYE AÇISINDAN ETKİLERİ:

Pluto etkili Oğlak Burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek bu Dolunayı Türkiye haritası açısından incelersek: Ülkemizin açık düşmanlar ve ortakları alanında gerçekleşecek bu dolunay; savaş ve barış konularını, mutabakat halinde olduğumuz ülkelerle yapılan anlaşmaları, gündeme getirebilirim, der. Ya da bu alanlarda vazgeçmek, artık geri dönülemez bir yola girilebilirsin mesajını da ifade eder. Ayrıca finansal alanda da hareketlilik söz konusu olacaktır. Bu alandaki kararlar gündemimizde olacaktır. Borçlanma ve krediler, bankalarla ilgili konular, dış borçlarımız ülke gündeminde olacak gibi duruyor.

Jüpiter Koç bir süredir, ülkemizin Terazi Mars’ının karşısında duruyor. Ve böylece yine iktidar ve muhalefet cephelerinde restleşmelerin sertleşeceğini, mücadelenin de aynı ölçüde zor olacağını anlatıyor, bize. Önümüzdeki günlerde bu etkiyi daha çok hissedeceğiz. Muhalefet üzerinde de Plutonik etkiler söz konusu…

Mars Boğa burcunda ve Ülkemizin Akrep Güneşinin karşısında. Elbette bu durum; toplumsal olayları, güç savaşlarındaki krizleri, maddi kazançlara ve refaha erişmek için vereceğimiz mücadeleyi, artan pahalılığı anlatır. Toprakla ilgili ürünlerde artan fiyatları ve ülkenin bundan bir hayli etkileneceğini görebiliriz.

Pluto etkili Oğlak Burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek bu Dolunayın Sabian Sembollerine bakalım, birlikte:

SABİAN SEMBOLLERİ

“YENİLGİYİ ZERAFETLE KABULLENEREK KARAKTERİNİN SOYLULUĞUNU AÇIĞA ÇIKARAN BİR GENERAL” (AY, 22 OĞLAK)

“Yenilgiyi zerafetle kabullenerek karakterinin soyluluğunu açığa çıkaran bir general” Sabian sembolü bize şunu anlatır : Bazen işler yolunda gitmez, bu çok uzun zamana da yayılır. Önemli olan bu yenilgiyi ne zaman ve nasıl “kabul edeceğim” sorusunun cevabı olacaktır. Artık bize ait olmayan her şeyin arkada geride bırakılması gerektiğidir. Mücadele etmek, savaşmak kendimizi hırpalamaktan başka sonuç getirmeyecektir. İnsanları, olayları, eşyaları, şehirleri, mevkileri hatta bazen yaşamı bırakmak gerekir. Kabule geçip teslim olduğumuzda geride yaptığınız mücadelenin asilliği ve gücümüzü ortaya koyuş biçimimiz kalacaktır. Öyle anlar var ki; bazen kendi zaferlerinizi de kabul etmeniz gerektiğine şaşırırsınız. Kabule geçmek en büyük başarı ya da en büyük başarısızlık için. Bu kendi genel yargımızla verdiğimiz anlam sadece.

Oysa içimizdeki çatışmalar her zaman bir savaşa dönüşmez. Ayrıca her şeyi mücadele etmeden de kabul edemeyiz. Çünkü önemli olan her ikisini de kararında ve yerinde yapabilmeyi başarmaktır, öfkenizden ve hırslarınızdan arındığınızda hayat hafifleyecektir. Dahası ihanet ve kayıp büyük korkular aktif olacak.

YELKENLİYİ BEKLEMEKTE OLAN GENÇ BİR KADIN (GÜNEŞ, 22 YENGEÇ, )

“Yelkenliyi beklemekte olan genç bir kadın” Sabian Sembolü; bir kadının, yeteri kadar uzun bir süre beklediğinde hayal ettiği şeylerin, ideallerindeki gibi olacağına inanmasıdır. İyi ve güzel olan hep sonunda olur, geç gelir, güç olur. Bu inanç kişi hipnotize eder. Her şeyi beklemeye alışan insan hareketsizliğe alışır. İçindeki güce ya da sese güvenme hep dışarıdan gelecek kurtarıcıya ya da gelecekte olan güzel günlere inanmıştır. Ve ne yazık ki zamanla bu sis gibi kaplar etrafını, gerçeklikten uzaklaşır. Zamanın geçiciliğini fark edemez. Doğru yer, doğru zaman kavramlarını yitirir. Kendi konfor alanı sandığı yerden kımıldayamaz hale gelir. Bu da tehlikeli uçsuz bucaksız bir bekleyiş halini alacağının göstergesidir. Ayrıca tekneler, marianalar, güvenli limanlar, yolculuklar ve birinin teknesini sallamak mı ?

Pluto etkili Oğlak Burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek bu Dolunayın Burçlarımıza etkilerine bakalım, son olarak: Yükselen Burcunuza göre de okuyunuz.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ : Pluto etkili Oğlak Burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek bu Dolunay; sizin kariyeriniz, patronlarınız, otorite figürleriniz ve yaşamdaki hedefleriniz alanında gerçekleşecek sevgili Koç’lar. Ne yazık ki patronlarınız, otorite figürlerinizle ilgili bir yolun sona gelmiş olabilirsiniz. Bunun sonucunda ise bu alanda dönüşüm içeren olaylar yaşayabilirsiniz. Eviniz, haneniz ve yuvanızla ilgili alanlarda daha huzurlu ve destekleyici etkiler altındasınız. Sosyal çevreniz, üyesi olduğunuz gruplar yaşamınızda daha aktif olacaktır. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA : Bu dolunay hayat felsefeniz, inançlarınız, yüksek öğrenim, uzaktan eğitim, yabancılar ve uzak yolculuklarla ilgili ev alanınızda gerçekleşecek, sevgili Boğa’lar. Böylelikle bu alanda bir dönüşüm geçirebilirsiniz. Ve dahası hayata bakış açınızla ilgili keskin ve geri dönülemez kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde yaşamdaki hedefleriniz, kariyeriniz ile ilgili gündeminiz yoğun. Ayrıca Kuzenleriniz, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili de destekleyici etkiler alabilirsiniz. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Bu dolunay sizin ortaklı miras konuları, eşinizin parası, borçlar ve krediler, psikolojinizle ilgili ev alanınızda gerçekleşecek sevgili İkizler. Bilhassa borçlanma ve kredilerle ilgili bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Psikolojinizle ilgili büyük bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Elbette bu zamanda kendinize ait maddi manevi değerler ile ilgili dönüşüm ve değişim zamanı. Ertelediğiniz bir ameliyat varsa bu konu gündeme gelecektir. Hayat felsefenizi yeniden inşaa etmek isteyebilirsiniz. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ : Bu dolunay sizin eş, ortaklıklar, danışmanlık aldığınız yerler, ortaklı ilişkilerinizle ilgili ev alanınızda gerçekleşecek, sevgili Yengeç’ler. Böylelikle bu alanda büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Maalesef bırakmak istemeseniz de artık bırakmak zorunda kalacağınız ilişkiler, biter. Çünkü bu alanda bir çürüme söz konusuysa geri dönülmez gelişmeler yaşanması kaçınılmaz. Ama bu alanda manipülasyonlara dikkat etmeniz gerekir. Ortaklı miras konuları gündeminizde olacak. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

ASLAN YÜKSELEN ASLAN : Günlük işleriniz, sağlığınız, iş yeriniz ve evcil hayvanlarınızla ilgili ev alanınızda gerçekleşecek bu dolunay, sevgili Aslan’lar. Böylelikle bu alanda büyük dönüşümler ve bitişler yaşayabilirsiniz. İş yerinizde bir dönüşüm süreci gerçekleşirken içinde kaybolmayın. Sağlığınız konusunda kontrollerinizi ihmal etmeyin. Sorunlarınız varsa kökten çözüm sağlayacaksınız. Kendinizi izole edeceğiniz durumlar ya da ortamlar yaratabilirsiniz. Sizden gitmesi gerekenler varsa bu dönemde gidecek. İkili ilişkileriniz; evlilik ve varsa ortağınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK : Bu dolunay sizin aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, hayattan aldığınız keyifler, risk ve heyecan içeren yatırımlar, spor alışkanlıklarınızı temsil eden ev alanınızda gerçekleşecek, sevgili Başak’lar. Böylelikle bu alanda büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ancak bir aşk ilişkisi yıpratıcı şekilde sonlanabilir. Dahası derinden ve tutkuyla sürdürdüğünüz yatırım araçlarından; Plutonik şekilde ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni ve dönüştüren kararlar almanızda mümkün. Ama gücünüzün esiri olmayıp, egonuzla hareket etmezseniz, daha az hasarla atlatabilirsiniz, bu dönemi. İş yaşamınız ve günlük işleriniz önceliğiniz olacak, bu dönem. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ : Bu dolunay sizin aileniz, yuvanız, aile büyükleriniz ve atalarınızı temsil eden ev alanınızda gerçekleşecek, sevgili Terazi’ler. Böylelikle bu alanda büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bir yerden başka bir yere taşınma, ev ve emlak alım- satımı, ev içerisinde değişiklik ve tadilat, banyo ve giderle alakalı sorunlar yaşayabilirsiniz. Aileniz ve köklerinizle ilgili uzun zamandır süregelen bir sorun kalıcı olarak çözülebilirsiniz. Aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili konular hayatınızın gündem maddelerinden birkaçı.  Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP : Bu dolunay sizin kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın yerlere seyahat, yakın çevreniz, komşularınız ve akrabalarınızla ilgili ev alanınızda gerçekleşecek sevgili Akrep’ler. Böylelikle bu alanda büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Eskiden beri süregelen bir konuyu noktalayabilirsiniz ve nihayet kangren olmuş bir yarayı ortadan kaldırabilirsiniz. Eğitim ve ticaret hayatınızla ilgili bazı kararlar almanız kaçınılmaz olacak. Böylece bu alanda kadersel kararlar alabilirsiniz. İnançlarınızla ilgili de yeni bir dönemece girmiş gözüküyorsunuz. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY : Maddi ve manevi kaynaklarınız, size yani kendinize ait değerlerinizi temsil eeden ev alanınızda gerçekleşecek bu dolunay sevgili Yay’lar. Kendinize verdiğiniz değer, size ait olan maddi kazanımlar konusunda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Egonuzu kontrol altına almalısınız. Zaman içerisinde yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız. Ortaklı para ya da miras konularında destekleniyorsunuz. İletişim ve yakın çevre ilişkileriniz daha ön planınızda olacak. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK : Bu dolunay sizin kendi burcunuzda gerçekleşecek sevgili Oğlak’lar. Ve bu nedenle birincil motivasyonlarınız, fiziksel görünüşünüzle ilgili konularda bir dönüşüm içerisindesiniz. Böylece uzun zamandır beklettiğiniz ve kişiliğinizi, kimliğinizi değiştirecek kökten çözüm getiren adımlar atabilirsiniz. Karşıt evinizden size ortak ve eş evinden destek olacak. Kararlar alacak ve bunu artık ertelemeden hayata geçireceksiniz. Kendinize verdiğiniz değer, maddi kaynaklarınız önceliğiniz olacak gibi gözüküyor. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA : Bu dolunay sizin kadersel etkileri barındıran, hastaneler, rüyalarınız, inzivaya çekilme isteğiniz, bilinçdışınızı temsil eden, kapalı ev alanınızda gerçekleşecek sevgili Kova’lar. Böylelikle bu alanlarda dönüşüm içeren kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi sorgulayıp olaylara müdahale etmek ya da kabule geçmek konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bilinçdışınız ve rüyalarınızda pek çok travmanız açığa çıkar, bu dönemde. Hastane kontrolleriniz varsa ihmal etmeden yaptırın. Fiziksel bedeniniz, yaşamsal hedeflerinizin ön planda olacağı bir dönem. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK : Bu dolunay sizin gelecek planlarınız, umutlarınız, üyesi olduğunuz gruplar, sosyal aktivitelerinizi anlatan ev alanınızda gerçekleşecek, sevgili Balık’lar. Böylelikle bu alanda büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Çünkü sizi manipüle eden durumlar ve tartışmaların içerisine çekilebilirsiniz. Ve bu nedenle bu tür ortamlardan keskin bir kararla ayrılabilirsiniz. Yönünüzü, geleceğe dair plan ve projelerinizi bu yaşadığınız olaylar değiştirip dönüştürecektir. Aşk hayatınızla ilgili keyifli gelişmeler yaşanırsa hiç şaşırmayın. Ayrıca yakın arkadaş çevrenizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Doğum haritanızda nasıl etkiler aldığınızı merak ediyorsanız, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

Sevgilerimle, Görüşmek Dileğiyle…

Bir Cevap Yazın

Anka Astroloji sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et